Handbal (M): Înfrângere în ultima secundă | Craiova – Oradea 26-27

0
501
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova a pierdut, duminică, meciul disputat pe teren propriu, în compania liderului CSM Oradea, în etapa cu numărul 20 a Diviziei A – Seria D.

Meciul a fost extrem de spectaculos, cu răsturnări de situații, și cu un gol marcat în ultima secundă de formația vizitatoare. S-a termina 26-27.

Prima parte a întâlnirii a fost exchlibrată, Craiova a condus cu 10-8, însă oaspeții au marcat de trei ori la rând și au intrat în avantaj minim la pauză, scor 12-11.

FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Echilibrul s-a menținut în mitanul secund și s-a mers cap la cap până în mintul 45, moment în care oaspeții s-au desprins pe tabela de marcaj. A fost 20-24 în minutul 50, insă craiovenii nu și-au spus ultimul cuvânt. Băieții lui Cătălin Popescu au egalat la 26-26 și chiar au avut posibilitatea să câștige meciul, însă s-au grăbit și au aruncat la poartă cu secunde înainte de final. Bihorenii au repus repede și au marcat golul victoriei în ultima secundă.

FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

UNIVERSITATEA CRAIOVA – CSM ORADEA 26-27 (11-12)

CRAIOVA: Lupitu, Gheorghiță – A.Păun 9, Luntraru 7, Bouroș 3, Iovănescu 3, Ianăși 2, Țiu 2, M.Păun, Drugă, Rușeanu, Coadălată. Antrenor: Cătălin Popescu.

ORADEA: Costin, Duma – Munea 10, Oargă 6, Mihăilescu 4, Mateaș 4, Potera 2, Radu 1, Pomian, Teodorescu, Ivancov, Szasz, zamfir, Costea, Szilaghy, Chiorean. Antrenor: George Tăutu.

Aruncări de la 7 m: 5/7 – 2/3

Eliminări: 4x2min – 6x2min

VEZI FINALUL DE MECI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.