FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

SCMU Craiova a câștigat cu scorul de 3-1 meciul cu Volei Municipal Zalău din ultima etapă a sezonului regulat al Diviziei A 1 la volei masculin.

Craiova a început bine partida și a avut 4-0 în primul set, iar diferența s-a menținut până la jumătatea primului act. Oaspeții au restabilit egalitatea la 19-19 și au închis setul cu 26-24. Băieții antrenați de Dănuț Pascu au intrat mult mai motivați în setul secund și nu au mai dat posibilitatea sălăjenilor să revină pe tabelă, 25-16, iar situația la seturi a revenit egală, 1-1.

FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Setul 3 a debutat tot cu craiovenii la timonă, care s-au desprins la 15-9, iar diferența s-a menținut până la finalul parțialului, 25-18 pentru SCMU Craiova. Al patrulea set a fost echilibrat până la 7-7, când craiovenii au pus 6 puncte avans (14-8). Băieții lui Pascu nu au mai cedat inițiativa și s-au impus în final cu 25-18

FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

În urma acestui rezultat, Craiova termină sezonul regulat pe poziția secundă în clasament și va juca în prima etapă din play-off cu Unirea Dej.

CRAIOVA: Jovanovic 9p,  Wawrzyńczyk 2p, Călin 5p, Lică 16p, Lupu 11p, Sestan 15p – Majstorovic (L). Au mai intrat: Suson 15p, Olteanu, Crlogănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.