Handbal (F): Victorie la pas | SCM Craiova – HCM Slobozia 28-17

0
293
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a obținut o victorie facilă în etapa cu numărul 18 a Ligii Florilor MOL. Fetele antrenate de Bogdan Burcea s-au impus cu scorul de 28-17 (13-9).

Formația ialomițeană a contat doar în prima parte a primei reprize, interval în care s-a menținut la egalitate cu gruparea din Bănie. Gazdele au pus stăpânire pe joc, iar la pauză au intrat cu scorul de 13-9, ultimele două goluri ale primului mitan fiind marcate de oaspete, pe contraatac, moment în care se aflau dublă inferioritate.

FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

 

Craiova a mărit ritmul în partea a doua a jocului și a marcat gol după gol. Slobozia nu a marcat timp de 17 minute în repriza secundă, timp în care au ratat și 3 aruncări de la 7 m (apărate de Bianca Curmenț – 1 și Andreea Chetraru 2).

FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Bogdan Burcea a dat în finalul meciului mai multe minute jucătoarelor tinere, iar pe parchet și-a făcut apariția și Francesca Gogoșeanu, o tânără speranță a handbalului craiovean.

SCM CRAIOVA – HCM SLOBOZIA 28-17 (13-9)

CRAIOVA: Dzhukeva, Curmenș, Chetraru – Nikolic 9, Klikovac 5, Țicu 4, Cace 4, Savu 3, Tătar 1, Zamfir 1, Ion 1, Orsivschi, Colac, Gogoseanu. Antrenor: Bogdan Burcea.

SLOBOZIA: Polocoșer, Aron – Georgescu 6, Văcariu 4, Toma 3, Ilie 2, Ivan 1, Nicolae 1, Ciolan, Obedeanu, Sava. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Aruncări de la 7 m: 5/6 – 5/9

Eliminări: 6x2min – 6x2min

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.