Handbal (F): SCM Craiova primește vizita formației Gloria Buzău

0
384
SCM Craiova © FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN
SCM Craiova © FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN

Duminică, 9 februarie, echipa de handbal feminin a SCM Craiova primește vizita formației Gloria Buzău, în Sala Polivalentă, de la ora 15:30 (TVR 1). Confruntarea va avea loc pentru etapa a 16-a din Liga Florilor MOL.

Formația antrenată de Bogdan Burcea  se află pe locul 8 cu 21 de puncte, iar oaspetele de mâine sunt pe poziția a patra a clasamentului, cu 26 de puncte. În turul campionatului, Buzăul s-a impus cu scorul de 23-18.

„Gloria Buzău vine după câteva meciuri bune, în special cel cu CSM Bucureşti, unde a pierdut la limită. Şi noi am avut evoluţii bune în partidele cu Gloria Bistriţa, în care am câştigat, dar şi la Zalău, unde am pierdut, dar jocul a fost destul de bun. Fetele s-au mobilizat şi au încercat să scoată maximum din fiecare meci. La fel de încrâncenată se anunţă şi partida cu Buzăul şi sper să obţinem un nou succes, care să ne apropie de locurile de pe podium. Va fi un joc de şase puncte şi sper să le obţinem”, a spus Costin Dumitrescu, antrenorul secund al Craiovei.

Partida din Bănie va fi arbitrată de Georgiana Doană și Ana Maria Gociu, iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Victor Sichigea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.