Handbal (M): Au pierdut disputa de la Sânnicolau Mare

0
396
FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN
echipa de handbal masculin CSU Craiova © FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN

Formaţia masculină de handbal Universitatea Craiova a pierdut partida susţinută duminică, în deplasare, scor 33-28 (17-14), în compania echipei Unirea Sânnicolau Mare, contând pentru etapa a 16-a din Divizia A, seria D.

A fost un meci echilibrat în prima repriză, cu multe răsturnări de scor, cu echipa gazdă intrând la cabine cu scorul de 17-14. Gazdele s-au în partea a doua a jocului și s-au impus la o diferență de 5 goluri.

Cătălin Popescu, tehnicianul alb-albaştrilor, a acuzat maniera de arbitraj, care a avut o tentă pro gazde, dar a ținut să specifice și faptul că nu a fost un meci decisiv pentru configurația finală a clasamentului în Seria D.

„A fost un meci destul de echilibrat în prima parte, cu răsturnări de scor. În repriza secundă, pe fondul unui joc mai slab al nostru și unul mai dur al celor din Sânnicolau, dar și cu acordul arbitrilor, au reușit să se desprindă la șapte goluri. Am încercat să revenim, însă nu am fost lăsați și astfel s-a încheiat la cinci goluri diferență. Nu s-a încheiat nimic aici, pentru că decisivul va fi la Craiova. O victorie la orice scor pe teren propriu ne va duce din nou pe locul doi, dacă până la întâlnirea directă vom avea un parcurs perfect”, a declarat Cătălin Popescu, antrenorul Craiovei.

UNIREA SÂNNICOLAU MARE – UNIVERSITATEA CRAIOVA 33-28 (17-14)

SÂNNICOLAU MARE: Kurucz, Hegeduș – Drăgănescu 8. Morar 8, Muiu 6, Sonohat 4, Roosz-Suba 3, Puia 1, Gabor 1, Izvințeanu 1, Becker, Heler. Antrenor: Jozsef Roosz-Suba.

CRAIOVA: Lupitu, Gheorghiță: Iovănescu 7, Ianăși 5, Țiu 5, Păun 4, Luntraru 4, Rușeanu 2, Drugă 1, Coadălată, Ciorogaru, Neacșu. Antrenor: Cătălin Popescu.

Aruncări de la 7 m: 2/4 – 3/4

Eliminări: 3x2min – 4x2min

Pentru gruparea olteană urmează disputa cu Poli Timișoara, programată duminica viitoare, în Sala „Ion Constantinescu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.