FOTO Volei (M): SCMU Craiova pierde după ce a condus cu 2-0 pe Arcada Galați

0
308
Volei masculin: SCMU Craiova - Arcada Galați 2-3 © FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN
Volei masculin: SCMU Craiova – Arcada Galați 2-3 © FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN

Spectacol voleibalistic între SCMU Craiova și Arcada Galați. Craiova a condus cu 2-0, însă oaspeții au revenit și au câștigat în setul decisiv cu 15-9. Meciul a contat pentru runda cu numărul 11 a Diviziei A 1.

Primul set a fost echilibrat și câștigat în prelungiri de trupa lui Dănuț Pascu cu scorul de 26-24. Gălățenii au avut minge de set la 24-23, anulată pe serviciul tănărului Robert Călin. Internaționalul de juniori al Craiovei a servit bine în continuare, iar Craiova a avut 1-0 la seturi. Gazdele au controlat actul secund și au închis cu 25-18.

Volei masculin: SCMU Craiova – Arcada Galați 2-3 © FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN

În setul trei, ambele echipe au greșit la serviciul, craiovenii au trimis de cinci ori consecutiv în afara suprafeței de joc. Oaspeții s-au desprins decisiv și au redus din diferență, după un set încheiat cu 25-20. Actul al patrulea putea să fie și ultimul al întâlnirii. Alb-albaștrii au condus cu 14-9, dar din acel moment nu au mai reușit să câștige decât 5 puncte, față de cele 16 ale campioanei. 2-2 la seturi și s-a intrat în decisiv.

Volei masculin: SCMU Craiova – Arcada Galați 2-3 © FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN

Setul 5 a fost echilibrat până la 5-5, moment în care Arcada a avut 8-5 la schimbarea terenurilor și a mai cedat inițiativa până la finalul meciului.

CRAIOVA: Jovanovic 2 p, Wawrzyńczyk 9 p, Lică 17 p, Lupu 8 p, Sestan 20 p, Olteanu 7 p – Majstorvic (L). Au mai intrat: Călin, Suson  – Diaconescu (L).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.