FOTO Baschet: Craiova pierde cu Oradea și ratează Top 6

0
454
LNBM: SCM U Craiova - CSM CSU Oradea 68-75© FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN
LNBM: SCM U Craiova – CSM CSU Oradea 68-75© FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN

SCM Universitatea Craiova a ratat Top 6 și va juca în Grupa Galbenă cu obiectiv clar calificarea în play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin.

Formația antrenată de Aco Todorov a jucat în această seară, pe teren propriu, în compania campioanei en-titre CSM CSU Oradea, în ultima etapă din prima fază a LNBM. Alb-albaștrii aveau nevoie de victorie sau un eșec coroborat cu o înfrângere a lui Dinamo la Pitești. Craiova a pierdut cu 75-68, după un meci controlat în totalitate de oaspeți, iar Dinamo a revenit de la -24 și s-a impus în Trivale cu 85-80.

LNBM: SCM U Craiova – CSM CSU Oradea 68-75© FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN

Partida a început sub semnul echilibrului, însă echipa oaspete a reușit să se distanțeze pe finalul primului sfert, 15-21 a fost scorul după primele 10 minute de joc. Oaspeții s-au menținut la conducerea jocului și în partea a doua a primei reprize. 40-32 pentru Oradea a fost scorul pauzei.

LNBM: SCM U Craiova – CSM CSU Oradea 68-75© FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN

Campioana României a mărit ecartul de pe tabela de marcaj în sferul trei, iar înaintea ultimelor 10 minute de joc tabelă indica scorul de 60-48 în favoare vizitatorilor. Craiova s-a apropiat la 7 puncte în debutul ultimului act, însă bihorenii au menținut o diferență notabilă până la finalul jocului.

Tyler Laser a termiant meciul cu 20 de puncte, Porter Troupe a totalizat 17 puncte, iar Mo Pratt a adăugat 15 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.