Handbal (F): CSM Slatina s-a impus la limită cu Minaur Baia Mare

0
354
Liga Florilor: CSM Slatina - Minaur Baia Mare 23-22 © FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN
Liga Florilor: CSM Slatina – Minaur Baia Mare 23-22 © FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN

CSM Slatina a obținut sâmbătă o victorie importantă în economia finală a clasamentului, scor 23-22, în jocul disputat pe teren propriu cu Minaur Baia Mare.

Prima repriză a fost echilibrată, cu ambele echipe aflate la conducere, și cu avantaj minim la pauză în favoarea oaspetelor, 11-10.

Minaur s-a desprins la 14-11 în primele minute ale actului secund, însă a urmat o cădere inexplicabilă a fetelor lui Costică Buceschi. Slatina a marcat de 6 ori la rând în următoarele 7 minute și au preluat definitiv conducerea. Fetele Victorinei Bora au avut și 4 goluri avans, dar au trăit periculos finalul de meci. Minaur s-a aproiat la un singur gol pe tabela de marcaj, dar nu a mai avut puterea să restabilească egalitatea.

De notat cele două parade ale Elenei Nagy de la 7 m, dar și evoluția foarte bună a celelaitei portărițe din tabăra olteană, Lăcrămioara Stan.

GALERIE FOTOAICI

CSM SLATINA – MINAUR BAIA MARE 23-22 (10-11) 

Slatina: Stan, Nagy – Vădineanu 5, Ostase 3, Popescu 3, Chitacu 3, A. Andrei 3, Vasiliu 3, Cârligeanu 2, Stoicănescu 1, Drăghici, Șchiopu, Fulgoi, Rusu, Corban, I.Andrei. Antrenor: Victorina Bora.

Baia Mare: Măzăreanu, Enache – Seraficeanu 6, Lisewska 6, Shteriova 5, Popa 3, Rysankova 1, Cîrstea 1, Bondar, Burlachenko, Szolosi, Hotea, Polocoșer, Tămaș, Argyelan, Conache. Antrenor: Costică Buceschi.

Aruncări de la 7 m: 5/6 – 2/4

Eliminări: 3x2min – 7x2min

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.