Liga 1: Edi Iordănescu nu vine antrenor la Universitatea Craiova: „Orice antrenor român cred că și-ar dori ca într-o zi să aibă posibilitatea să antreneze Craiova”

0
386

Edi Iordănescu a ținut să clarifice faptul că nu va deveni antrenorul Universității Craiova, cel puțin nu în această perioadă.Tehnicianul formației Gaz Metan Mediaș a făcut anunțul chiar pe pagina sa Facebook.

„1. Sunt legat contractual, dar și sentimental de Gaz Metan și de Mediaș. Sunt dator moral băieților să duc la capăt munca și lupta alături de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut în noi și ne-au susținut joc de joc, sunt dator conducerii care, de când am venit, mi-a dat putere de decizie totală și necondiționată la nivelul echipei. În concluzie , merg mai departe pe drumul pe care sunt.

2. Craiova nu mai este de mult doar o echipă. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor român cred că și-ar dori ca într-o zi să aibă posibilitatea să antreneze Craiova, iar eu nu fac excepție!! Cred că la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal îl reprezintă publicul și iubirea lui extremă pentru echipă si culori. Am fost în mai multe momente ca adversar al Craiovei și am trăit un sentiment unic. Nici nu îmi pot imagina ce ar însemna să reprezint culorile Craiovei…Un titlu cu Craiova înseamnă că ți-ai asigurat iubire pentru eternitate. Poate într-o zi…

3. Între mine și patronul Mihai Rotaru există o relație deja lungă de amiciție și deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent, foarte bine organizat și cu o dragoste imensă și necondiționată pentru echipă. Vreau să-i mulțumesc pentru interesul profesional arătat de-a lungul timpului și să-i urez baftă , mai puțin pe 31 ianuarie ”, a scris Edi Iordănesc pe contul personal de Facebook.

Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc pe 31 ianuarie, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în primul meci oficial al anului și primul din etapa cu numărul 23 a Ligii 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.