Volei (M): Deplasare pe malul Someșului

0
582
SCMU Craiova - Union Raiffeisen Waldviertel 3-0 / 15-11 set de aur - Challenge Cup, turul 2, retur © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN
SCMU Craiova – Union Raiffeisen Waldviertel 3-0 / 15-11 set de aur – Challenge Cup, turul 2, retur © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Echipa masculină de volei SCMU Craiova va juca la Cluj-Napoca în etapa cu numărul 7 a Diviziei A 1. Jocul este programat în Sala „Horia Demian”, începând cu ora 16.00.

Formația craioveană are un moral bun după calificarea mai departe în Challenge Cup și vine pe malul Someșului să câștige cele trei puncte puse în joc. În campionat, echipa pregătită de Dănuț Pascu ocupă în ierarhia intermediară locul 3, cu 14 puncte acumulate.

De partea cealaltă, „U” este pe locul 9 – 2 puncte după 6 meciuri disputate.

Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din Cristian Ouatu și Octavian Diaconiţa (ambii din Piatra Neamț), iar observator din partea FRV a fost delegat Gheorghe Vișan, președintele Federației Române de Volei.

„În campionat avem o deplasare la Cluj, o echipă care a reușit să încurce pentru un set campioana României, Galațiul. Sperăm să câștigăm toate cele trei puncte. Eu spun că este un început foarte bun, în condițiile în care am întâmpinat foarte multe probleme. Am avut câteva accidentări în echipă. Este meritul conducerii tehnice care a gestionat bine situația”, a declarat Laurenţiu Lică, la finalul meciului din Challenge Cup.

DIVIZIA A 1 – ETAPA 7

SÂMBĂTĂ, 30 NOIMEBRIE
12.00 Dinamo București – UV Timișoara
16.00 U Cluj – SCMU Craiova
18.00 CSM Câmpia Turzii – Gloria Buzău
18.00 Unirea Dej – Arcada Galați
18.00 Volei Municipal Zalău – Explorări Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.