Voleibaliștii de la SCMU Craiova vor începe o serie de partide la interval scurt de timp și încearcă să ajungă la un nivel ridicat de joc, cât mai repede. Vineri, de la ora 17:30, în Sala Polivalentă va fi duelul cu CS UV Timișoara, care pare accesibil la prima vedere.

Ridicătorul Igor Jovanovic, revenit după o accidentare, a vorbit despre planurile sale în Bănie.

„Încă nu suntem foarte omogenizați, pentru că ne-am întâlnit toţi destul de târziu şi avem destul de mult de lucrat la antrenamente. Sper să progresăm la fiecare meci, şi când vom fi în formă maxima ne vom putea lupta cu orice echipă din campionat. Obiectivul este să fim în primele trei locuri”, a spus Jovanovic.

Acesta a precizat că s-a adaptat repede în Craiova: “Stilul de viață din Serbia este asemănător cu cel de aici, văd că este o bună organizare la echipă și mă simt foarte bine.”

Antrenorul principal, Dănuț Pascu, a fost în asentimentul sportivului pe care îl pregătește. „Sper ca echipa să joace cât mai bine şi să câştigăm. Avem nevoie de puncte, pentru că vine o perioadă mai încărcată de meciuri. Suntem în grafic până acum, am pierdut un punct nescontat cu Buzăul. Meciul cu Timişoara nu va fi aşa uşor cum îl văd unii, iar jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie să fie serioşi la acest meci, să trateze serios adversarul. Numai aşa vom putea obţine cele trei puncte. Voi încerca să folosesc aceeași echipă cât mai mult timp, pentru a exista o omogenizare mai mare.”

După partida cu Timișoara, pe 9 noiembrie voleibaliștii craioveni vor evolua la Câmpia Turzii, iar după aceea se vor deplasa în Austria, pentru meciul cu Union Raiffeisen WALDVIERTEL, din turul 2 preliminar al Cupei Challenge. Returul va avea loc pe 27 noiembrie în Sala Polivalentă din Craiova.

„Austriecii participă constant în cupele europene, au un sponsor puternic. Campionatul nostru este mai bun decât cel din Austria, ei au terminat pe locul 3 în campioat, noi pe 4, deci cred că avem șanse egale de calificare mai departe”, a sintetizat Dănuț Pascu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.