Handbal (F): Handbalistele, decimate de accidentări

0
574
FOTO: Ionuț Greere | |SPORTUL DOLJEAN
SCM Craiova, handbal feminin © FOTO: Ionuț Greere/ SPORTUL DOLJEAN

Încă de la începutul acestui sezon, echipa feminină de handbal s-a confruntat cu o serie de accidentări.

Dacă în sezonul trecut, Țicu și Zamfir au lipsit mai mult de jumătate de campionat, acum, Tătar, Klikovac, Trifunovic, Valentina Ion, Khavronina au probleme medicale, iar Tudorică s-a retras, fiind însărcinată.

„Din păcate, situaţia medicală este foarte grea, avem patru jucătoare pe care nu putem conta. Meciul de la Brăila a fost ultimul pentru Tudorică Nicoleta, fiind însărcinată. Ne-a ajutat cât a putut până acum. Postul de pivot este acoperit de Carmen Șelaru, jucătoarea noastră polivalentă. Asta, din cauza accidentărilor lui Klikovac și Tătar, ultima urmând să lipsească o perioadă foarte lungă. Nu știm când va reveni Klikovac. Trifunovic joacă accidentată, iar Zamfir ne ajută doar în apărare. Opțiunile noastre sunt limitate. Khavronina are 75 la sută din ligamentul încrucișat rupt și orice revenire e periculoasă. Momentan se pregătește singură și e posibil să revină săptămâna viitoare la antrenamente. Sper să vină soareleși pe strada noastră”, a recunoscut tehnicianul oltencelor, Bogdan Burcea.

Momentan nu prea se pot realiza nici transferuri, toate jucătoarele valoroase având contracte cu alte echipe. Abia, în luna decembrie s-ar putea aduce o jucătoare sau două.

„Mi-aș dori foarte mult să întărim lotul, dar e foarte greu să găsim acum o sportivă care ne trebuie, în special defensiv, un apărător central, și ofensiv, la linia de 9 metri. Din păcate, jucătoarele valoroase sunt sub contract. După terminarea grupelor Champions League și a turului 3 preliminar al Cupei EHF, probabil se va putea aduce ceva. Unele dintre echipe e posibil să renunțe la anumite jucătoare, în funcție de rezultatele pe care le obțin”, a mai spus Bogdan Burcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.