Handbal (F): Costin Dumitrescu: “Nu va fi o surpriză dacă învingem Vâlcea”

0
813
Costin Dumitrescu © FOTO: Daniel Botea / SPORTUL DOLJEAN
Costin Dumitrescu © FOTO: Daniel Botea / SPORTUL DOLJEAN

Oltencele sunt pregătite de derby-ul Olteniei. Chiar dacă lotul este decimat de accientări, Craiova vrea o victorie în fața campioanei en-titre.

„Marţi se vor întâlni două echipe puternice şi se anunţă un meci foarte echilibrat. Sigur va fi un spectacol handbalistic impresionant. Sperăm ca spectacolul să fie şi mai mare după o victorie a noastră. Vâlcea a demonstrat că este o echipă redutabilă şi punctele împotriva unei asemenea formaţii vor cântări greu în clasament. Victoria noastră nu ar fi o mare surpriză. Avem nevoie de public, să fie alături de noi”, a spus Costin Dumitrescu.

Deși a fost o pauză în campionat, accidentările continuă la SCM Craiova:
“Încă persistă problemele medicale știute. Timea Tătar a fost operată și are nevoie de două luni de recuperare. Trifunovic și Klikovacsperăm să joace. Nu sunt la capacitate maximă, dar măcar să putem să ne folosim de ele. Situația Khavroninei este neclară, dacă se va opera sau nu. Cristina este pe drumul cel bun, ne-am fi dorit ca toate să fie apte.”

În schimb, la Vâlcea situația este exact opusă. „Vâlcea are norocul că a fost ferită de accidentări. Lotul perfect vald, au bancă lungă. Nu cred că vor fi obosite”, a declarat „Deme”.

Oltenii sunt fierbinți, mai ales când este un derby local. Același lucru încearcă să le insufle și tehnicianul craiovean fetelor noastre.
„Trebuie să ne luptăm. Într-un picior sau cu mâinile legate la spate trebuie să ne batem ca niște leoaice. Nu avem altă opțiune. Trebuie să prestăm un joc foarte bun, cu o apărare exactă și cu un atac la înălțime”, a punctat antrenorul secund al SCM Craiova.

În finalul conferinței de astăzi, Costin Dumitrescu a salutat faptul că ambele partide din turul II preliminar se vor desfășura în Bănie: “Va conta foarte mult că vom juca ambele meciuri cu Tertnes acasă. Nu contează doar că vom juca la Craiova, ci mai ales că nu vom avea o deplasare lungă în Norvegia, cu schimbări de avioane, nopți pierdute. Nu o să fie meciuri ușoare, pentru că știm valoarea handbalului norvegian.”

Derby-ul dintre SCM Craiova și SCM Rm. Vâlcea va avea loc mâine, de la ora 18:15, în Sala Polivalentă din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.