Voleibaliștii de la SCMU Craiova se pregătesc intens pentru noul sezon. Urmează Cupa „Radu Zamfirescu” și un triunghiular la Zalău.

Antrenorul Dănuț Pascu a făcut o analiză a primului turneu amical susținut de voleibaliști: „Primele partide amicale au fost săptămâna trecută la Galați. A fost un turneu util, mai ales că eu împreună cu Lică, Olteanu și Suson, am plecat joi de la Campionatul European și vineri a început turneul. I-am menajat pe cei care au fost la turneul final și au jucat mai puțin.”

Tehnicianul craiovean a prefațat și turneul de la Craiova, care va începe mâine: „Joi începe Cupa Radu Zamfirescu, unde vom întâlni Clujul şi de două ori pe Zalău. Nu am reuşit să găsim a patra echipă, dar vom juca tot trei meciuri la acest turneu. Săptămâna viitoare vom participa la un turneu la Zalău, unde vor fi tot trei formaţii. Trebuie să facem un turneu bun în faţa propriilor suporteri şi mi-aş dori să vină în număr destul de mare”, a afirmat Pascu.

Acesta a subliniat că una dintre achiziţiile din această vară s-a accidentat: “Igor Jovanovic are o problemă la mușchii abominali și trebuie să facem investigații amănunțite.”

Dănuţ Pascu a vorbit la conferinţa de presă despre experienţa de la Camponatul European ca selecţioner al naţionalei României. Acesta a făcut comparaţie cu modul în care a ratat calificarea din grupele Ligii Campioilor, la punctaveraj.

„Parcă am avut o premoniție. I-am spus colegului meu Macarie că sper să nu se ajungă iar la departajarea la puncte, așa cum a fost în Champios League. Din păcate așa a fost, a fost clasament în 3, iar Grecia s-a calificat la un punct în dauna Portugaliei. Noi am avut minus 22 puncte. A fost o experiență frumoasă și bună pentru toată lumea”, a conchis Pascu.

TURNEU VOLEI MASCULIN: CUPA “RADU ZAMFIRESCU” (Sala Polivalentă)

Joi, 26 septembrie
Ora 19:15 U Cluj – ACSVM Zalău
Vineri, 27 septembrie
Ora 10:15 SCMU Craiova – ACSVM Zalău
Ora 17:15 SCMU Craiova – U Cluj
Sâmbătă, 28 septembrie
Ora 11:15 SCMU Craiova – ACSVM Zalău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.