Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova continuă turul de forță. Dacă săptămâna trecută au jucat 6 meciuri în 8 zile, în acest weekend vor mai disputa 2 partide în 2 zile.

Tehnicianul Aleksander Todorov a făcut o analiză a celor șase partide disputate: “A fost un turneu foarte greu pentru noi, cu șase meciuri în opt zile. Am jucat împotriva campioanei Macedoniei, deținătoarei Cupei Bulgariei și a medaliatei cu bronz din Bulgaria. Sunt bucuros că am avut meciuri bune. Am văzut punctele noastre slabe și vom încerca să corectăm aceste greșeli.” 

El a prefațat turneul care va fi la Craiova în acest weeked. “În acest week-end vom avea un turneu acasă cu trei echipe, care au câştigat 50 de titluri naţionale. Sâmbătă vom juca împotriva echipei Rabotnicki, care a câştigat în sezonul trecut Cupa Macedoniei şi s-a calificat în play-off. Vom avea ocazia să prezentăm lotul de jucători pentru sezonul viitor în faţa propriilor suporteri”, a punctat Todorov.

La conferința de presă au prezenți și trei dintre jucători.

„Am trecut cu bine peste primele partide amicale şi mă bucur că nu s-a accidentat nici un jucător. Important este ca la primul meci din campionat să fim în formă optimă. Cred că începem să formăm un grup puternic”, a spus Bogdan Ţibîrnă.

„A fost o deplasare benefică în Macedonia şi Bulgaria. A fost o bună oportunitate pentru echipa noastră să crească, să ne maturizăm şi să realizăm o conexiune a echipei şi să urmăm instrucţiunile antrenorului, care a pus accent pe apărare”, a afirmat Russell Byrd.

 „Trebuie să reuşim să ne integrăm în noul sistem creat de antrenor. În acest week-end trebuie să jucăm cu foarte multă dăruire în faţa propriilor suporteri”, a concluzionat congolezul Gudul Omari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.