Tenis de masă CSM Craiova – masculin

Paleta de discipline sportive ce activează în cadrul clubului CSM Craiova s-a mărit în anul acesta prin înființarea secției de tenis de masă. După ce i s-au pus bazele începând cu luna aprilie, noua echipă a bifat deja primele rezultate notabile în competițiile naționale de profil.

Componenții secției de tenis de masă au participat la Concursul Național de calificare în Divizia B pe echipe, categoria seniori, care a avut loc la Câmpulung Muscel. CSM Craiova a fost reprezentată de două echipe, una în proba masculină, pregătită de Liviu Nicoli, și cealaltă în proba feminină, antrenată de Cătălin Georgescu, iar ambele echipe și-au îndeplinit obiectivul propus, acela de a se califica în divizia B.

În întrecerea masculină, echipa formată din sportivii Țernea Denis, Ștefan Cassian, Prioteasa Bogdan și Nedelcu Mihai, antrenor Liviu Nicoli, s-a calificat în Divizia B în urma următoarelor rezultate:
CSM Craiova – ACTT București 2-3
CSM Craiova – CSS Sf. Gheorghe 3-0
CSM Craiova – CSM Buzău 3-1
CSM Craiova – CS Unirea Alba Iulia 3-1

La feminin, echipa antrenată de Cătălin Georgescu, având în componență sportivele Stoinea Ioana, Bucur Andreea, Malea Larisa și Nedelcu Roxana, a reușit, de asemenea, să se califice în Divizia B obținând următoarele rezultate:
CSM Craiova – CSS Slatina 3-0
CSM Craiova – CSS Sf. Gheorghe 3-0
CSM Craiova – CSM Bistrița 0-3

„Începând cu luna aprilie a acestui an s-a format o nouă secție în cadrul clubului CSM Craiova, cea de tenis de masă. Acest lucru se datorează în cea mai mare parte conducerii clubului, reprezentată de domnul director Mircea Călin, care a dorit să promoveze acest sport, cu o veche tradiție în orașul Craiova, și la nivel de seniori. Tenisul de masă feminin nu are corespondent în orașul nostru după încheierea perioadei de juniorat, iar astfel juniorii de valoare care practică tenisul de masă de performanță își pot continua activitatea sportivă și după împlinirea vârstei de 18 ani. Ne vom concentra pe competițiile de seniori, unde avem deja două echipe formate, una de băieți și una de fete. Am participat de curând la întrecerile pentru calificarea în Divizia B la seniori, unde am reușit să accedem cu cele două echipe – masculină și feminină. Eu și colegul meu Cătălin Georgescu suntem foarte mulțumiți de aceste rezultate și credem că putem forma un lot solid de jucători talentați care să provină din talentele locale și să ofere continuitate acestei discipline”, a declarat Liviu Nicoli

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.