Bogdan Burcea | FOTO: Remus Badea

SCM Craiova va organiza la finalul săptămânii cea de-a 13-a ediție a Cupei Craiovei la handbal feminin. La turneul din Bănie vor mai participa echipele CSM Slatina, Rapid București și HC Zalău.

Despre acest turneu, dar și despre viitoare ediție a Ligii Florilor, a vorbit Bogdan Burcea, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

„Este un turneu de pregătire, un turneu unde nu ne vom putea baza pe aportul lui Zamfir și Trifunovic, care vor fi apte 100 % după jumătatea lunii septembrie. Restul fetelor se pregătesc foarte bine, am avut un prim turneu la Vâlcea, apreciez… bun, pe alocuri foarte bun. M-am bucurat pentru evoluția lor de la Vâlcea, ținând cont că pregătirea centralizată am făcut-o cu doar 10 jucătoare, iar Chetraru și Cace s-au alăturat lotului cu doar câteva zile înainte de acest turneu. Ne propunem același lucru și la Cupa Craiovei.”

Referitor la Liga Națională de handbal feminin, antrenorul echipei craiovene a spus că se anunță un sezon foarte puternic.

„Se anunță un sezon competițional foarte putenic. Avem așteptări foarte mari, indiferent de mișcările de trupe de la principalele adversare din Liga Națională, aici vorbesc de CSM București, SCM Rm. Vâlcea, Cisnădie, Brașov, Bistrița și chiar HC Zalău, cu o echipă foarte tânără,  o echipă formată în marea majoritate din jucătoare de la lotul național de junioare. Va fi un sezon foarte greu, dar în mod sigur ne-am propus să performăm. Sper ca sportivele să fie sănătoase, astfel încât să putem să abordăm toate partidele din campionat și Cupa EHF la victorie”, a spus Bogdan Burcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.