Corneliu Papură, Universitatea Craiova
Foto: Ionuț Greere

Antrenorul Universității Craiova, Corneliu Papură, a declarat, miercuri, în cadrul conferinței de presă premergătoare returului cu Honved Budapesta din turul 2 preliminar UEFA Europa League, că speră ca formaţia sa să fie mai inspirată în atac decât în meciul de la Gyor.

“Ne aşteaptă un meci important, împotriva unei echipe agresive şi foarte bine organizată în plan defensiv. Sperăm ca ocaziile pe care le vom crea de această dată să le fructificăm. Să fim mult mai inspiraţi în faţa porţii şi să reuşim să înscriem. Important este să fim bine fizic şi mental. Indiferent cum se desfăşoară jocul să fim foarte atenţi, nu există favorită în jocuri de genul acesta.”

„Publicul este important, dar ca să avem publicul de partea noastră trebuie să avem un joc bun, un joc, agresivitate şi dăruire fantastică. Atunci cu siguranţă adversarului, indiferent de calibru, îi va fi greu să reziste”, a spus Corneliu Papură.

Partida dintre Universitatea Craiova și Honved Budapesta este programată joi, de la ora 19.15, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.