Europa League: Aftandil Hajiyev, antrenor Sabail: „Meciul din tur a fost unul spectaculos şi sunt sigur şi că acesta va fi la fel”

0
428
Aftandil Hajiyev, antrenor Sabail | FOTO: Ionuț Greere
Aftandil Hajiyev, antrenor Sabail | FOTO: Ionuț Greere

Adversara Universităţii Craiova, FK Sabail, a susținut miercuri seara conferința de presă și antrenamentul oficial înaintea meciului retur din turul 1 preliminar al UEFA Europa League. 

Aftandil Hajiyev, antrenorul azerilor, a recunoscut superioritatea adversarului și își dorește un meci la fel de spectaculos ca și în partida de la Baku. Acesta are câțiva jucători indisponibili și încă nu a stabilit echipa care va intra pe „Ion Oblemenco”

„Meciul din tur a fost unul spectaculos şi sunt sigur şi că acesta va fi la fel. Craiova este o echipă de mare tradiţie, care a evoluat în istoria sa de multe ori în cupele europene, în timp ce noi suntem un club nou, cu un patron tânăr şi ambiţios şi deja pentru noi este o realizare să jucăm în cupele europene. Avem mai mulți jucători indisponibili, încă nu am stabilit primul 11, după antrenamentul din această seară vom vedea dacă aceștia vor putea juca (n.r. miercuri seara).”  

Hajiyev a fost criticat de jurnaliștii azeri prezenți în Băne pentru programul ales. Sabail a aterizat la București, după o escală la Istanbul, iar la Craiova s-a ajuns cu un autocar închiriat. Antrenorul oaspeților a spus că jucătorii sunt obosiți, nici 3 zile nu le va fi de ajuns pentru recuperare, dar vor lupta până la capăt pentru calificare.

„Chiar dacă suntem puţin obosiţi după drum, vă asigur că vom da totul pe teren, vom lupta până la capăt pentru calificare. Am pregătit partida retur la Baku și acum avem mai multe date despre adversari”, a spus antrenorul lui Sabail.

Ercio da Silva a fost „spionul” azerilor și a i-a dat informații lui Aftandil Hajiyev despre Craiova și fotbalul românesc. Oaspeții au rămas impresionați și de stadionul „Ion Oblemenco”.

„Am vorbit cu Erico da Silva, care mi-a spus numai lucruri pozitive despre Craiova şi despre fotbalul românesc, dar acum avem şi noi date mai multe despre adversari, în urma primului meci. Stadionul Craiovei este unul modern, foarte mare,  fi un avantaj pentru jucătorii Craiovei faptul că vor fi susţinuţi de mulţi suporteri.”

Partida Universitatea Craiova – Sabail FK se va disputa joi, de la ora 19.00. În tur, alb-albaștrii s-au impus cu scorul de 3-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.