Handbal (F): Andreea Chetraru este noua jucătoare a echipei SCM Craiova

0
1082
Andreea Chetraru | FOTO. Dan Potor
Andreea Chetraru | FOTO. Dan Potor

SCM Craiova a efectuat un nou transfer. Clubul din Bănie a obținut semnătura tinerei portărițe Andreeaa Chetraru de la CSM București.

Andreea Chetraru (19 ani) este originară din Călărași, unde a si început handbalul, din anul 2015 mutându-se la CSM București, club la care a activat până in această vară, la terminarea junioratului.

În 2016 a ajuns la echipa de junioare a CSM București și a fost inclusă și în câteva programe de pregătire ale echipei de senioare a clubului. În 2017 Chetraru a fost chemată la echipa națională de junioare a României, cu care a câștigat medalia de argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European, desfășurat în Ungaria, la Győr.

În 2017 a luat parte la Campionatul European pentru Junioare, desfășurat în Slovacia, unde echipa națională a României s-a clasat pe locul al 7-lea. În 2018 a participat la Campionatul Mondial pentru Junioare din Polonia, unde echipa României a terminat pe locul al 9-lea. Pentru calificarea la Campionatul Mondial handbalistele au fost premiate financiar în 2017 de către Ministerul Tineretului și Sportului.

În anul 2019 Chetraru a fost convocată la echipa de tineret a României, cu care a participat la Trofeul Carpați pentru junioare și tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.