Performanțe europene și naționale pentru secția de lupte

Medaliile curg pentru sportivii clubului CSM Craiova și în cadrul întrecerilor importante din fenomenul luptelor. De curând, a avut loc Campionatul European de Juniori în Spania, unde două dintre luptătoarele noastre, componente ale lotului national, au ajuns pe treptele podiumului. Larisa Nițu a cucerit titlul de vicecampioană europeană în limitele categoriei 72 kg, iar Roxana Capezan și-a adjudecat bronzul în cadrul categoriei de 65 kg, ambele sportive aflându-se în dublă legitimare cu CSM Drobeta Turnu Severin. Componentă a secției de lupte libere a clubului din Bănie, Adina Irimia a participat și ea pentru prima dată într-o competiție de anvergură europeană obținând o clasare în primele zece luptătoare de pe continent la categoria 68 kg.

Crescută în Craiova, fostă sportivă a CSM Craiova, Ștefania Priceputu (50 kg) s-a încununat asemenea cu o medalie de argint la competiția din Spania.

CITEȘTE ȘI: 3 medalii la Campionatul Național U 15

Un titlu național, plus două medalii de bronz

Luptătorii clubului CSM Craiova au făcut o impresie bună și la campionatele naționale care au avut loc zilele trecute.

La Campionatul Național de Cadeți (Constanța), Cătălin Irimia (92 kg) a obținut titlul de campion național, ceea ce i-a adus și convocarea în cadrul lotului României de cadeți ce va participa la Campionatul European din Italia (17-23 iunie).

În cadrul aceleiași competiții, Codruț Lăzărică (51 kg) a urcat pe a treia treaptă a podiumului. Tot un bronz a fost obținut și de Daniel Cocoșilă (62 kg), care a luptat la Campionatul Național de Juniori 3 de la Tulcea.

Sportivii sunt pregătiți de antrenorul Petre Banciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.