Liga 1: Corneliu Papură: „În meciurile cu FCSB au fost mereu orgolii mari”

0
512

Unul dintre cele mai așteptate meciuri pentru întreaga suflare oltenească se apropie de start. Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc duminică seară în derby-ul etapei a 8-a din play-off-ul Ligii 1 într-un meci care poate decide în mare măsură linia finală a clasamentului.

Dacă oltenii speră să îi detroneze pe FCSB de pe locul secund, bucureștenii trag din răsputeri să rămână și în continuare în lupta pentru titlu. Corneliu Papură, antrenorul Universității Craiova, a spus câteva impresii despre jocul de duminică, dar și despre importanța acestei partide.

„Meciul de duminică va fi unul special pentru noi, cei care am trăit fenomenul fotbalistic în Craiova. În meciurile cu FCSB au fost mereu orgolii mari și jucătorii trebuie să arate vor mai mult decât locul trei. Publicul își dorește dăruire și sacrificiu, iar dacă noi vom juca la capacitate maximă, atunci cu vom fi cu siguranță apreciați. Sperăm ca la ora meciului să fim în cea mai bună formă fizică și psihică ca să putem câștiga. Mai avem trei meciuri de disputat, dintre care două pe teren propriu și este normal să ne gândim la locul al doilea. FCSB are jucători ofensivei foarte buni, dar noi trebuie să ne facem treaba pe faza de apărare.  Nu mă interesează unde merge titlul, atâta timp cât nu vine la noi”, a declarat Corneliu Papură, antrenor Universitatea Craiova.

Partida dintre Universitatea Craiova și FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.