Volei (M): Laurențiu Lică a prefațat meciul cu Arcada Galați: „Avem dreptul să ne gândim la titlu”

0
623

Laurențiu Lică, căpitanul echipei masculine de volei SCMU Craiova, a vorbit despre meciul cu Arcada Galați, programat sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă.

Principalul obiectiv al echipei este câștigarea unei medalii la finalul campionatului, dar voleibaliștii craioveni visează și la titlu.

„Sâmbătă vom disputa o partidă foarte importantă pentru noi. Tot ceea ce depinde de noi cu siguranță vom pune în practică și vom încerca să câștigăm împotriva unei echipe extrem de solide. Etapa trecută au câștigat meciul cu cei de la Zalău, deci ne așteptăm la un meci foarte greu. Noi, în momentul de față, încercăm să ne atingem noul obiectiv, acela de a cuceri o medalie, pentru că este păcat să nu luăm o medalie. Parcursul nostru bun spre foarte bun ne dă titlul de „liderul campionatului” și vom încerca să rămânem acolo cât mai mult. Diferență foarte mare între primele trei locuri și următoarele trei ne dă o liniște sufletească, că nu poți să ieși din zona medaliilor, dar eu zic că avem dreptul să ne gândim la titlu și vom intra ușor-ușor în această tensiune pentru lupta la titlu. Dacă vom reuși să câștigăm campionatul, va fi ceva de necrezut pentru toți, mai ales că în sport, de cele mai multe ori, joacă și bugetele, iar noi nu suntem nici pe aproape de bugetul celor de la Zalău sau Arcada” a declarat Lolo, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.