Baschet(M): Dan Ioan: „Trebuie să le demonstrăm celor din Timișoara că nu pot să vină aici și să câștige”

0
406

Echipa de baschet masculin SCM U Craiova va disputa vineri seară un ultim meci oficial înaintea play-off-ului LNBM, împotriva celor de la SCM Timișoara. Cele două formații se vor întâlni și la finalul lunii aprilie, bănățenii fiind adversarii Craiovei și în primul tur din play-off.

Statistica din ultimele 10 partide jucate de Craiova și Timișoara este de partea leilor din Banat, dar acest lucru le dă o motivație în plus oltenilor, care vor să îi asigure pe adversari că nu vor avea șanse în meciurile din Bănie.
„Meciul cu Timișoara de mâine va fi o repetiție generală pentru meciurile de play-off. Ne dorim să le arătăm celor din Timișoara că nu pot să vină aici și să câștige. Trebuie să le demonstrăm că suntem o echipă tare pe teren propriu, cel puțin și că nu pot câștiga în play-off la noi acasă. Băieții sunt apți de joc, au dorința de a arăta că prestația din ultima partidă nu a fost cea care să le facă cinste lor și sperăm să câștigăm. Pornim ca favoriți doar din prisma locurilor din clasament, pentru că în ultimul timp, ei au rezultate mai satisfăcătoare decât noi, dar jucăm acasă și trebuie să ne impunem, atât acum, cât și în play-off”, a declarat Dan Ioan, antrenor secund SCM U Craiova.

 „Cu siguranță că în meciurile din play-off vor apărea schimbări tactice, pentru că toată lumea cunoaște pe toată lumea din punct de vedere tactic. Va trebui să exersăm si alte lucruri față de cele pe care le-am exersat până acum, dar mâine vom juca la victorie”, a adăugat Dan Ioan.

Partida dintre SCM U Craiova și SCM Timișoara se va disputa vineri, cu începere de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.