FOTO: Roby Boros

SCM Universitatea Craiova a pierdut al treilea meci consecutiv în Grupa Roșie a Ligii Naționale de baschet masculin. Trupa lui Aco Todorov cedat pe terenul Oradei, scor scor 79-83, în deschiderea etapei a 6-a.

Bihorenii au dominat prima secvență a partidei și au încheiat primele 10 minute de joc cu 25-10. Partea a doua a primei reprize a aparținut craiovenilor, care au redus la minim ecartul din primul sfert. 36-34 la pauza mare.

Craiova a trecut chiar în avantaj în sfertul al treilea al întâlnirii (42-39), însă gazdele au revenit la timona, iar înaintea ultimelor 10 minute de joc aveau au avantaj de 4 puncte pe tabelă, 59-55.

Ultimul sfert al partidei a fost foarte echilibrat, ambele echipe s-au aflat în avantaj, iar cei care au avut câștig de cauză au fost campionii de la Oradea. A fost a cincea înfrângere din 6 meciuri jucate contra bihorenilor.

Porter Troupe a totalizat 17 puncte (4×3), 4 recuperări și 4 pase decisive, Vlad Koreniuk a terminat cu 16 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, iar Goran Gajovic a adăugat 13 puncte (3×3), 5 recuperări și 2 pase decisive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.