Handbal (F): Costin Dumitrescu: „Spiritul echipei a crescut foarte mult”

0
400
Costin Dumitrescu, antrenor secund SCM Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Costin Dumitrescu, antrenor secund SCM Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

SCM Craiova va avea un meci de foc joi după-masă, împotriva liderului din campionat, SCM Râmnicu Vâlcea, în Sala Polivalentă din Craiova.

Chiar dacă pentru craiovence urmează o perioadă complicată, cu meciuri dificile atât în campionat, cât și în cupă, acestea pornesc cu un plus la capitolul încredere după jocul bun prestat împotriva formației spaniole Super Amara Bera Bera.

„Vâlcea este o echipă cu victorii pe linie în cele 17 etape de până acum, ocupă primul loc meritat, dar asta nu înseamnă că joi vor avea un meci ușor contra noastră. Vom avea 3 meciuri de foc, după această partidă urmând dubla din campionat și cupă cu Cisnădie, iar daca vom reuși să învingem, ne apropiem ușor, ușor de obiectivele pe care vrem să le îndeplinim. Victoria cu Bera Bera ne-a redat încrederea în forțele proprii, am crescut mult în joc și unul dintre motivele importante ale acestui meci este faptul că ne-a permis să ne antrenăm o săptămână fără zeci de ore pierdute prin autocare, avioane și alte mijloace de transport. Sperăm ca de aici înainte să mergem pe un drum ascendent. Am sesizat că spiritul echipei a crescut foarte mult, deci suntem pe drumul cel bun”, a declarat Costin Dumitrescu, antrenor secund SCM Craiova.

Odată cu eliminarea din Cupă EHF, s-a redus și numărul de meciuri pentru SCM Craiova, fapt care le ajută pe oltence să pregătească mult mai bine fiecare meci în parte.

„Programul de acum înainte va fi puțin mai relaxat, numărul antrenamentelor va crește. Noi am avut până acum mai multe meciuri decât antrenamente, ceea ce nu este normal. De exemplu, jucătoarele de la Vâlcea au avut șase meciuri mai puține decât noi, pentru că ele nu au participat în mai multe competiții. Cele două absențe de marcă sunt încă incerte pentru următoarele jocuri, însă, dacă lucrurile merg la fel ca în partida cu Bera Bera, unde fetele au muncit din primul minut până la final, atunci putem spera la un loc pe podium la finalul campionatului”, a adăugat Costin Dumitrescu.

Partida dintre SCM Craiova și SCM Râmnicu Vâlcea se va disputa joi, de la ora 17:30, în Sala Polivalentă din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.