Liga 1: LPF a anunţat echipa etapei a 23-a. Trei „lei” și Mangia sunt printre remarcați

0
1253

LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 23-a în Liga 1. Din aceasta fac parte şi trei dintre jucătorii Universităţii Craiova, în speţă Andrei Cristea, Valentin Mihăilă, Mirko Pigliacelli. Cel mai bun antrenor al rundei a fost desemnat tehnicianul Devis Mangia.

Mirko Pigliacelli (U Craiova / 25 de ani / 23 jocuri) – „A bifat al 10-lea meci din acest sezon fără gol primit, egalându-l la acest capitol pe Giedrius Arlauskis. În plus, jocul bun de picior i-a adus şi prima pasă de gol în Liga 1 Betano.”

Valentin Mihăilă (U Craiova / 19 ani / 18 jocuri) – „Puştiul debutat de Mangia în startul sezonului a avut o nouă evoluţie remarcabilă. A reuşit a treia pasă de gol din ediţia curentă, în care a mai obţinut şi două penalty-uri.”

Andrei Cristea (U Craiova / 34 de ani / două jocuri pentru U Craiova) – „A deschis scorul în derby-ul etapei şi a devenit primul jucător care a marcat pentru două echipe în ediţia curentă. Experienţa sa reprezintă un mare câştig pentru olteni.”

Devis Mangia (U Craiova / 44 de ani) – „A fost inspirat în alegerea formulei de start prin titularizarea lui Andrei Cristea, dar şi la pauză, când a reglat excelent problemele apărute în defensivă pe durata primei reprize.” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.