Liga 1: Marcel Popescu a lămurit situația lui Koljic: „El dacă pleacă, trebuie să bată recordul lui MItriță”

0
1721
Jucătorii Universității Craiova se bucură după golul inscris de Elvir Koljic | Universitatea Craiova - FC Viitorul 2-0 | FOTO: Ionuț Greere
Jucătorii Universității Craiova se bucură după golul inscris de Elvir Koljic | Universitatea Craiova – FC Viitorul 2-0 | FOTO: Ionuț Greere

Marcel Popescu a vorbit la DigiSport Club despre bosniacul Elvir Koljic. Oficialul oltenilor  a anunțat că bosniacul de 23 de ani nu va pleca decât în situația în care oferta va fi mai mare decât cea primită pe Mitriță.

”Și dacă am vrea să plece Koljic, el nu mai poate juca în acest sezon la o treia echipă. Sumele care au fost vehiculate sunt derizorii. El dacă pleacă, trebuie să bată recordul lui MItriță.

Nu mai pleacă nimeni acum. La vară, după calificările din Europa, Mateiu și Bancu au prioritate pentru transferuri, să meargă la mai bine. Dacă vin oferte de 12, 15, 18 milioane de euro e imposibil să te împotrivești la plecarea lui Koljic”, a spus președintele Craiovei, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

10 goluri a marcat Elvir Koljic în cele 13 meciuri disputate în Liga 1 pentru Universitatea Craiova. Atacantul din Bosnia a ratat și două lovituri de la 11 m.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.