Real Snooker Tour România a organizat în perioada 18 – 20 ianuarie, la Century Snooker Academy, primul concurs al anului. Concursul a fost câștigat de craioveanul Ştefan Ilinca, cel care s-a impus în finala cu piteşteanul Constantin Mateescu, 3-1.

Ilinca l-a învins în semifinale pe favoritul turneului Rareş Sinca, care a realizat şi break-ul competiţiei: 71 de puncte. 3-1 a fost scorul partidei. În finala competiției, Ștefan Ilinca a pierdut primul framee al întâlnirii, însă și-a revenit și a întors în favoarea sa jocul.

Următoarea ediţie a concursului organizat de Real Snooker Tour va avea loc în perioada 15 – 17 februarie.

„A fost un concurs organizat impecabil, 41 de jucători din mai multe orase ale țării, chiar și 4 jucători din Craiova, transmisie live cu 4 camere din diferite unghiuri, comentariu live asigurat permanent de 2 dintre organizatori iar mesele de cea mai bună calitate, toate condițiile să joci snooker cu zâmbetul pe buze. Mă bucur enorm că am reușit să câștig primul meu turneu de calibru Sunt pe o pantă ascendentă în carieră, după ce lună trecuta am reusit și un nou personal high-break în meci oficial, în valoare de 71 de puncte. Sunt foarte bucuros de victorie și sper să o țin tot așa”, a declarat Ștefan llinca, pentru SportulDoljean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.