Igor Mijajlovic, jucător SCM U Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

SCM Universitatea Craiova joacă în ultima etapă din prima fază a Ligii Naționale de Baschet Masculin, Grupa Valorică A (GVA), pe teren propriu contra bănățenilor de la CS SCM Timișoara. Jocul va demara sâmbătă, 12 ianuarie, cu începere de la 18:00 la Sala Polivalentă din Bănie.

Partida cu Timișoara a fost prefațată de către Igor Mijajlovic în cadrul unei conferințe de presă. Baschetbalistul sârb este de părere că această partidă trebuie tratată cu maximă seriozitate. Pentru Mijajlovic toate meciurile din Top 6 vor fi adevărate finale.

„Ultimul meci cu Timișoara a fost foarte greu, câștigat de noi la doar un punct diferență. Toate meciurile din Top Six vor fi ca niste finale pentru noi. Clujul, Sibiul au echipe foarte bune, deci nu trebuie să considerăm nici un meci ca fiind unul mai ușor. De aceea, nici partida de sâmbătă cu Timișoara nu va fi deloc simplă. Totul depinde de cum ne motivăm noi pentru meci si cum tratăm acest duel, trebuie să respectăm tacticile echipei și să dăm totul pe teren pentru a câștiga acest meci”, a declarat Igor Mijajlovic la conferința de presă premergătoare jocului cu formația bănățeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.