Baschet (M): Dan Ioan a prefețat jocul cu Timișoara

0
314
Dan Ioan, antrenor secund SCM U Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Dan Ioan, antrenor secund SCM U Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Dan Ioan, antrenorul secund al echipei masculine de baschet SCM U Craiova, a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Timișoara din etapa a 14-a (ultima) din prima fază a LNBM, despre partida de sâmbătă, dar și despre obiectivele oltenilor în Top 6 (Grupa Roșie).

„Ne va aștepta un meci foarte greu. Au o echipă mai bună față de cea din meciul tur, o echipă mult mai în formă. Au avut și o schimbare de antrenor acum 5 etape, iar de atunci au reușit să înscrie constant peste 85 de puncte pe meci”, a declarat Dan Ioan.

Tănărul tehnician a vorbit despre principalul obiectiv al echipei și eventualele mutări din tabăra olteană.

„Moralul echipei este bun. Am revăzut multele greșeli pe care le-am făcut la Pitești, iar acum suntem concentrați pe meciul cu Timișoara, de sâmbătă. Este foarte importantă victoria pentru noi, deoarece ne ajută ca în Top 6 să începem cu Oradea și Pitești meciurile de acasă. Dacă le vom învinge pe cele două, considerăm că avem șanse foarte mari ca la finalul acestei faze de campionat să ne clasăm în primele 4 locuri. Obiectivul pentru Top 6 este să câștigăm jocurile de acasă cu Oradea și Pitești, să ajungem la 12 victorii.”

„Antrenorul nostru (n.r. Aco Todorov) își dorește un jucător pe pozițiile 4,5, dar totul rămâne de văzut”, a concluzionat Dan Ioan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.