Handbal (F): Se cer întăriri la SCM Craiova. Ce a spus Deme Dumitrescu despre tragerea la sorți

0
435
Deme Dumitrescu, antrenor secund SCM Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Deme Dumitrescu, antrenor secund SCM Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Deținătoarea Cupei EHF a avut parte de o tragere la sorţi destul de accesibilă pentru grupele competiției. SCM Craiova va întâlni formația croată Podravka Koprivnica, Super Amara Bera, din Spania şi danezele de la Nykobing Falster Handbold.

Costin Dumitrescu, antrenorul secund al Craiovei, a vorbit despre tragerea la sorți a grupelor EHF Cup și despre șansele de calificare. Deme a spus în cadrul unei conferințe de presă că grupa nu este tocmai una accesibilă, probabil ţinând cont şi de lotul subţiat. La fel ca și principalul Bogdan Burcea, acesta a declarat că este nevoie ca lotul trebuie întărit cu jucătoare de valoare.

„Este o tragere la sorți echilibrată, nu accesibilă, așa cum s-a vehiculat. Adversarii sunt de greutate.”

„Podravka ne conduce în palmares cu 1-0, după ce ne-au eliminat din preliminariile pentru Champions League, iar acum sperăm să tranșăm dubla manșă în favoarea noastră. Nykøbing este poate cea mai puternică echipă din grupă, care are în componență jucătoare foarte bune, patru suedeze, o olandeză și două japoneze, iar ținând cont de palmaresul lor de până acum, sigur va fi o adversară redutabilă. Mai este Bera Bera, din Spania, despre care nu avem foarte multe cunoștințe, dar avem timp să ne punem la punct și în această privință.”

„Victoriile nu pot fi scontate dinainte în această grupă. Nu contează adversarul, acasă sau deplasare. De săptămâna viitoare începem treaba. Vrem revanșa cu Podravka, eliminarea din Liga Campionilor a contat foarte mult pe plan psihologic în cadrul echipei. Am trecut peste acest lucru și sper că avem ambiția să tranșăm această grupă în favoarea noastră.”

„Noi ne-am dori 2-3 jucătoare, dar foarte important este să vină cel puțin o jucătoare bună, pentru că accidentările ne-au cam îngreunat munca. Lotul este subțiat, trebuie întărit atât ca număr, cât și ca valoare, pentru a suplini lipsurile.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.