Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Antrenorul echipei feminine de handbal SCM Craiova, Bogdan Burcea, a vorbit astăzi, într-o conferință de presă despre ultimele două partide pe care oltencele le mai au de disputat în 2018: partida de joi cu Minaur Baia Mare și returul cu Borussia Dortmund.

Tehnicianul Craiovei este de părere că returul cu Dortmund va fi mult mai dificil și așteaptă mai multe de la unele jucătoare care până în momentul de față nu au dat randamentul așteptat.

“În Germania am întâlnit un adversar extrem de puternic, mai puternic decât mă aşteptam. Am reuşit să revenim până la pauză, iar ultimele 20 de minute ale partidei ne-au aparţinut şi am reuşit să ne impunem. Acest succes nu spune nimic în perspectiva partidei retur, pentru că ne va aştepta un joc mai dificil, mai ales că nu o vom putea utiliza pe Andreea Ianaşi, care s-a accidentat. În aceste două partide, cu Baia Mare şi Borussia Dortmund, trebuie să pună umărul şi sportivele, care ne-au ajutat mai puţin până acum. Avem nevoie de suportul fanilor, să ne susţină în aceste două partide, foarte importante.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.