Dănuț Pascu, antrenor SCMU Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

SCMU Craiova va juca în runda cu numărul 2 a Diviziei A 1 la volei masculin în compania celor de la ACS Volei Municipal Zalău. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din Craiova.

Derby-ul campionatului a fost prefațat de Dănuț Pascu în cadrul unei conferințe de presă. Antrenorul oltenilor a declarat că echipa sa va pleca cu șansa a doua în această partidă, dar asta nu inseamnă că vor depune și armele.

„Trebuie să îmbunătățim de la meci la meci jocul nostru și să facem tot posibilul să câștigăm derby-ul cu Zalău, de sâmbătă. Suntem conștienți că va fi un meci foarte greu, suntem conștienți de valoarea adversarului, plecăm cu șansa a două, dar asta nu înseamnă că vom depune armele. Este un meci în care vom luptă până la capăt și vom da pe teren toate resursele noastre”, a declarat Dănuț Pascu.

Căpitanul Laurențiu Lică s-a accidentat în prima etapă și a lipsit în meciul pierdut de SCMU Craiova, miercuri, la București, în primul tur al Cupei României. Lolo a suferit o tendinită și se speră pe recuperarea sa până la meciul cu „marea rivală” din zalău.

Din câte observăm, suntem puțin dependenți de Laurențiu Lica, care nu a putut să joace în Ccuresti din cauza unei tendinite. Important este că astăzi va face antrenamentul cu noi, pentru că nu este ceva grav și, în funcție de randamentul de azi, vom anunța dacă e apt pentru jocul de sâmbătă”, a punctat antrenorul formației SCMU Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.