Baschet (M): Amedeo Casale a vorbit despre meciul cu CSU Sibiu

0
684
Amedeo Casale - SCM U craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Amedeo Casale – SCM U craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

SCM Universitatea Craiova a început campionatul cu o victorie, în deplasare la Dinamo și speră să își treacă în cont prima victorie cu Aco Todorv pe bancă tehnică și în Polivalenta craioveană. 

Oltenii au prefațat în cadrul unei conferințe de presă partida de sâmbătă cu CS Sibiu din cadrul etapei a 3-a din LNBM – GVA. Amedeo Casale a făcut apel la publicul craiovean să vină la sală, mai ales că oaspeții vor veni cu galeria după ei.

„Am avut ocazia ca în meciul cu Dinamo să vedem greșelile pe care le-am făcut și să vedem unde mai avem de lucrat. Cei de la Sibiu vin cu încredere la noi, mai ales după victoria la scor mare împotriva Piteștiului, dar noi trebuie să fim motivați, să aducem prima victorie acasă și să mulțumim pe toată lumea. Așteptăm publicul să vină să ne susțină, mai ales că oaspeții vor veni cu galeria după ei”, a declarat Amedeo Casale.

Partida dintre SCM Universitatea Craiova și CSU Sibiu se joacă sâmbătă, de la ora 19.30, și va fi transmisă în direct pe FRB TV si pe www.prosport.ro si sport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.