Lucian Zlotea, antrenor echipa de volei feminin SCMU Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Lucian Zlotea, antrenorul echipei feminine de volei SCMU Craiova, a vorbim în cadrul unei conferințe de presă despre partida pe care formația olteană îl va disputa sâmbătă cu FC Argeș. Meciul este programat în Sala „Ion Constantinescu”, cu începere de la ora 13.00.

„Au avut foarte multe schimbări, undeva la 7 transferuri. Majoritatea sunt junioare de la liceul ” Nicolae Titulescu”. În acest an vom continua cu proiectul început de anul trecut, adică să creștem câteva jucătoare de perspectivă, să mai ridicăm nivelul celorlalte jucătoare mai experimentate. Rezultatele din primele etape vin pe fondul unor meciuri mai accesibile, cu echipe din partea a doua a clasamentului. Urmează un meci foarte dificil, cu Pitești, echipă care a anunțat că vrea să promoveze anul acesta, dar nu este un meci imposibil. Totul depinde de noi, dacă reușit să ne mobilizăm, se poate întâmpla orice”, a declarat Lucian Zlotea, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Chiar dacă nu are un obiectiv dicatat de conducerea clubului, Zlotea își dorește să ducă echipa în primele 4 din seria de vest a Diviziei A 2.

„Obiectivul meu personal este să ajungem în turneul de play-off, să terminăm în primele 4 echipe.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.