Echipa de handbal masculin Universitatea Craiova | FOTO: Ionuț Greere

Echipa de handbal masculin Universitatea Craiova va întâlni formația HC Szejek Odorhei, în 16-mile de finală ale Cupei României-FanCourier. Partida este programată miercuri, de la 12.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”.

Partida din Bănie va fi arbitrată de o brigadă formată din constănțenii Ionuț Cazan și Gesur Suliman. Observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Radu Chirvase (București).

Ambele formații evoluează în a doua divizie a handbalului românesc. Dacă formația craioveană joacă în Divizia A de foarte mult timp, formația harghiteană a trecut prin schimbări majore. HC Odorhei a câștigat în anul 2015 Challenge Cup, iar în ianuarie 2018 s-a retras din Liga Națională de handbal masculin, în momentul în care se clasa pe locul 3, după decesul fostului senator Verestoy Attila, principalul finanţator al clubului.

Oltenii ocupă în prezent locul 2 în Seria C a Diviziei A, cu 6 puncte după patru etape. De partea cealaltă, Odorheiul se află pe locul 4 în Seria D, 4 puncte la activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.