SCMU Craiova – U Cluj 3-1 | Divizia A 1, etapa 1 | FOTO: Ionuț Greere

Voleibaliștii de la SCMU Craiova au avut de muncit pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc în meciul cu U Cluj. Băieții lui Dănuț Pascu au câștigat cu scorul de 3-1, după un meci care s-a întins pe o durată de 114 minute de joc.

Clujenii au câștigat primul parțial al întâlnirii, 27-25, după ce au revenit de la – 4 pe parcursul setului și au salvat 3 de mingi de set în favoarea oltenilor (24-22, 25-24). Al doilea set al întâlnirii a stat sub semnul echilibrului și a fost închis de craioveni cu 25-23. A treia secvență a partidei a început cum nu se poate mai prost pentru gazde. Clujul a avut 7-2, iar Dănuț Pascu a început să schimbe jucătorii care au început partida din Sala Polivalentă. Alb-albaștrii au revenit și după ce au preluat conducerea au știut să gestioneze finalul, pentru 25-21 și 2-1 la seturi.

SCMU Craiova – U Cluj 3-1 | Divizia A 1, etapa 1 | FOTO: Ionuț Greere

Setul patru a fost și ultimul al partidei. Craiova s-a desprins la 9-2, dar s-a văzut egalată la 16-16 și finalul a fost din nou încins. 25-21 și gruparea din Bănie și-a adjudecat cele trei puncte puse în joc.

Din păcate, Laurențiu Lică s-a accidenat în primul set și nu a mai putut să continue partida.

SCMU Craiova – U Cluj 3-1 | Divizia A 1, etapa 1 | FOTO: Ionuț Greere

Dănuț Pascu a început partida cu: Halilovic 5 p, Lică 8 p, Milivojevic 17 p, Imhoff 10 p, Olteanu 3 p, Sestan 8 p – Majstorovic (L). Au mai jucat: Teleu, Georgescu 5 p, Ene 13 p, Lupu 3 p.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.