SCM Craiova – CSM Roman 22-25, Liga Florilor, ediția 2017-2018 | FOTO: Ionuț Greere

Handbalistele de la SCM Craiova primesc replica formației CSM Roman, duminică, de la ora 13.30 (TVR 2 / TVR HD), într-un meci ce contează pentru etapa cu numărul 3 din Liga Florilor.

Partida din Sala Polivalentă va fi condus de o brigadă formată din Alexandru Constantin și Laszlo Gal, iar observator din partea FRH va fi Gabriela Covaci.

Craiova vine după înfrângerea de la Râmnicu Vâlcea și va aborda partida de mâine fără Bogdan Burcea pe banca tehnică, Jelena Trifunovic (suspendată după roșul primit la Vâlcea) și Timea Tătar (accidentată). De partea cealaltă, Romanul și-a schimbat antrenorul după doar etape. Cornel Bădulescu a fost înlocuit din funcția de antrenor principal, iar interimatul va fi asigurat de Viorel Lazăr, antrenorul secund al formației.

Trupa lui Bogdan Burcea are de luat o revanșă în fața Romanului, nemțencele au câștigat toate cele trei partide din sezonul precedent: 25-22 (Craiova), 19-18 (Roman), respectiv 27-22 (optimile Cupei României).

„Situația echipei este gri, suntem o echipă rănită, atât fizic, dar și emoțional. Fizic, pentru că avem multe probleme medicale, iar emoțional pentru că am avut parte de două meciuri extrem de dure și foarte dificile. Meciul cu Roman trebuie câștigat obligatoriu și după aceea avem deplasarea la Cisnădie, care va fi foarte grea. În sezonul trecut Romanul ne-a învins și acasă și în deplasare și, cu siguranță, fetele noastre vor avea o ambiție specială”, a declarat Costin Dumitrescu, antrenorul secund al Craiovei, vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

LIGA FLORILOR – ETAPA 3

SÂMBĂTĂ
13.00 Gloria Buzău – Măgura Cisnădie

DUMINICĂ
11.00 CSM Slatina – Corona Brașov
13.30 SCM Craiova – CSM Roman (TVR 2 / TVR HD)
17.30 CSM București – CSM Galați (TVR 1 / TVR HD)
18.00 Minaur Baia Mare – SCM Rm.Vâlcea
18.00 Gloria Bistrița – U Cluj
18.00 HC Zalău – Dunărea Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.