VIDEO Handbal (F): Bogdan Burcea s-a supărat pe conducerea clubului: „Se pare că suntem repetenți la ceea ce înseamnă organizare, marketing, publicitate”

0
1310
Bogdan Burcea , antrenor SCM Craiova
Bogdan Burcea , antrenor SCM Craiova

Bogdan Burcea, antrenorul principal al echipei de handbal SCM Craiova, vorbit astăzi, într-o conferință de presă despre turneul amical „Cupa Craiovei” programat la finalul săptămânii, în Sala Polivalentă, dar a profitat și de ocazie pentru a-și arăta nemulțumirea față de conducerea clubului, acuzându-i pe aceștia pentru lipsa de implicare.

Bogdan Burcea s-a supărat pe oficialii clubului că nu au reușit să aducă a patra echipă la turneul amical de la Craiova și că este lăsat singur la greu. Două jucătoare importante s-au accidentat și a fost nevoit să apeleze de unul singur la Salvare.

„Este pentru prima dată în istoria echipei, suntem nevoiți să împărțim echipa în două, SCM 1 și SCM 2, tot din cauza disfuncționalității și dezinteresului arătat de compartimentul de organizare, marketing, angajații clubului. Îmi pare rău să spun acest lucru, însă sunt omul care nu pot să ocolesc anumite subiecte care țin de performanță, de viața acestei echipe. Sunt dezamăgit din acest punct de vedere, pentru că există o armată de oameni care ar trebui să muncească pe acest segment, cot la cot cu noi și să nu se ascundă în spatele performanțelor obținute de sportive și antrenor.”

„Se pare că suntem repetenți la ceea ce înseamnă organizare, marketing, publicitate. În urmă cu trei luni reușeam o performanță istorică pentru oraș, câștigarea Cupei EHF, dar de atunci și până acum nu s-a mai auzit nimic de noi în comunitate, în mediul de afaceri. Performanța nu se face doar pe parchet, ea constituie și o structură sănătoasă a organizării, a relațiilor cu factorii ce ne pot ajuta să creștem din oraș.”

„Cele două echipe care mai participă la Cupa Craiovei, HC Zalău și CSM Slatina, eu le-am adus, ei nu au fost în stare să mai aducă o singură echipă, deși trebuia să se ocupe în întregime de acest turneu și să îl transforme într-un eveniment pentru că suntem câștigătoarea Cupei EHF. Jucătoarele noi trebuia să fie prezentate pblicului, în tricou, Eu cer respect pentru jucătoarele mele și pentru rezultatele pe care le-au avut”, aspus Burcea, marți, în cadrul unei conferințe de presă.

PROGRAMUL TURNEULUI CUPA CRAIOVEI

Vineri:
9:45: SCM 1 Craiova – SCM 2 Craiova
11.30: HC Zalău – CSM Slatina
17.45: SCM 2 Craiova – HC Zalău
19.15: SCM 1 Craiova – CSM Slatina
mbătă:
09.45: SCM 1 Craiova – HC Zalău
11.30: SCM 2 Craiova – CSM Slatina

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.