Baschet (M): SURSE – Basti Ionescu și Ionuț Berceanu rămân la Craiova, Radu Vârnă, șanse să ajungă la Steaua. OFICIAL – Iulian Orbeanu s-a întors la Pitești

0
568
Iulian Orbeanu,(tricou alb, cu mingea în mână), jucător SCMU Craiova / FOTO: Ionuț Greere
Iulian Orbeanu,(tricou alb, cu mingea în mână), jucător SCMU Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Echipa de baschet masculin SCM U Craiova este în plină reconstrucție, după numirea lui Aco Todorov la conducerea echipei. Astfel, potrivit surselor Sportul Doljean, la clubul craiovean se anunță mai multe mișcări de jucători.

Singura certitudine de până acum este venirea jucătorului american Aaron Walton Moss, ultima data la formația kosovară KB Bashkimi Prizren.

Sportul Doljean a aflat că Sebastian Ionescu și Ionuț Berceanu vor continua și în sezonul următor la SCM Universitatea Craiova, în vreme ce tânărul internațional Radu Vârnă este ca și plecat de formația olteană. Cea mai probabilă detinație este Steaua București.

Craiova se desparte în această vară și de Iulian Orbeanu. Jucător de echipă națională, Orbeanu va juca în sezonul următor la BCMU FC Argeș Pitești. Astfel, Orbeanu se întoarce în Trivale după 3 ani.

Extrema de forță a fost evoluat la SCM U Craiova în ultima ediție a LNBM. În 28 de meciuri de campionat a avut medii de 5 puncte, 2.9 recuperări și 0.9 pase decisive în 17:23 minute petrecute pe parchet.

Sportivul de 2,03 a jucat în cele 6 partide pe care naționala de seniori a României le-a disputat în prima fază a calificărilor pentru Campionatul Mondial. A avut medii de 12.6 minute, 3 puncte și 1.7 recuperări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.