Florin Gardoș a suprins pe toată lumea prin sinceritatea de care a dat dovadă la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Viitorul din etapa cu numărul 7 a Ligii.

Fundașul împrumutat de Universitatea Craiova de la Southampton a vorbit la modul laudativ despre alb-albaștrii și a declarat că are toată admirația pentru Gică Hagi. Gardoș și-ar dori să continue și din vară în tricoul oltenilor.

„Domnul Hagi a fost primul om care m-a sfătuit la revenirea în ţară şi dânsul m-a sfătuit să iau cea mai bună decizie pentru mine, aşa că ar fi o lipsă de respect să spun că mă bucur că am ales Universitatea în dauna Viitorului. Sunt fericit şi mă simt bine la Craiova, ce am găsit aici mi-a depăşit orice aşteptare a mea, aşa că iau în calcul să rămân şi din vară în Bănie”,  a spus Gardoș.

Fundașul în vârstă de 29 de ani a mai recunoscut că nu ascunde faptul că ar lua în calcul și o întoarcere în Anglia, dar e greu de crezut că Southampton i-ar prelungi contractul în condițiile în care echipa va retrograda în Championship.

„Aş minţi dacă aş spune că nu vreau să revin în Anglia, dar e greu de crezut că Southampton îmi va prelungi contractul, mai ales dacă va retrograda. Cei de acolo vor miza pe tineri în liga a doua.” 

Meciul Universitatea Craiova – FC Viitorul este programat sâmbătă, de la ora 20:45, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.