Handbal (F): Dumitru Berbece a prefațat meciul cu Măgura Cisnădie: „Nu putem pierde acasă cu un public ca la Craiova”

0
419
Dumitru Berbece - antrenor secund SCM Craiova / FOTO: Ionuț Greere
Dumitru Berbece – antrenor secund SCM Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Dumitru Berbece a participat la o conferință de presă ce precede meciul pe care SCM Craiova îl va disputa duminică, de la ora 11:00, în compania formației Măgura Cisnădie, în etapa cu numărul 23 din Liga Florilor.

Meciul cu formația sibiană este o adevărată finală pentru locul 2 la finalul campionatului. Oltencele au rămas cu un singur punct avans după înfrângerea de la Roman și orice pas greșit poate fi fatal.

„Duminică va fi un joc decisiv pentru ocuparea locului secund la finalul sezonului. Nu cred că se pune problema să nu câştigăm cu Măgura Cisnădie şi atunci, locul 2 ar fi aproape asigurat. Toţi ne dorim acest loc 2, ar fi în concordanţă cu dorinţa pe care am avut-o încă de la începutul acestui sezon. Va fi un meci deschis oricărui rezultat, dar nu cred că Măgura Cisnădie poate să ne învingă cu un public cum este la Craiova. Sunt convins că ne vom impune şi vom face suporterii fericiți”, a declarat Dumitru Berbece, antrenorul secund al Craiovei, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.