Dan Ioan, antrenor secund SCM U Craiova / FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova joacă în ultima etapă din a doua fază a Ligii Naționale de baschet masculin cu Phoenix Galați. Este un meci decisiv pentru poziția a șaptea la finalul sezonului regulat.

Dan Ioan, antrenorul secund al formației craiovene, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre partida cu formația gălățeană.

„Urmează un meci decisiv pentru noi, pentru ocuparea locului 7 la finalul fazei a II-a din Liga Naţională. Practică un baschet într-un tempo foarte ridicat, încearcă să fie agresivi în atac şi să pună presiune pe adversari. Consider că am făcut partide bune în ultimele jocuri împotriva lor şi ne putem impune sâmbătă. După această etapă va urma împerecherea în play-off şi vom evolua cu Sibiu, Cluj sau Steaua, în funcţie de rezultatele din ultima etapă.”

Tehnicianul oltenilor a mers mai departe și a spus că obiectivul echipei este calificarea în semifinalele Ligii Naționale de baschet.

„Nu dorim să ne oprim în sferturile de finală. Nu am preferințe cu cine vom juca, pentru noi ar fi ideal un 3-0 în primul tur din play-off. Știu că echipa nu a câștigat niciun meci în play-off, dar acum ne-am propus ca obiectiv calificarea în semifinale”, a declarat Dan Ioan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.