Baschet (M): SCM U Craiova se află în fața ultimului meci înainte de play-off. Hai și tu la sală !

0
355
Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova / FOTO: Ionuț Greere
Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova va susține sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă, ultimul meci din faza a doua a Ligii Naționale (grupa valorică 7-12), în compania formației Pheonix Galați.

Cele două combatate au linia de clasament identică – 17 victorii și 12 înfrângeri, iar meciul de mâine va decide ocupantele locurilor șapte și opt la intrare în play-off. Locul 7 la finalul acestei faze va juca în primul tur din play-off cu ocupanta poziției secunde, în vreme ce locul 8 va juca cu câștigătoarea sezonului regulat.

„Obiectivul nostru în fiecare meci este să câștigăm. Sper să învingem și acum Galațiul. În ceea ce privește play-off-ul, am încredere în echipă, de la primul până la ultimul jucător. Trebuie să jucăm bine în apărare, pentru că în ofensivă stăm destul de bine. Avem șanse în play-off, avem o grămadă de băieți cu experiență la nivel înalt, avem o echipă matură. Sper ca la următoarele meciuri, suporterii să vină să ne susțină. Toți ne dorim să ajungem cât mai departe în acest sezon, nimeni nu se gândește la vacanță“, a spus LaMarcus Reed, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin se va disputa după sistemul cel mai bun din 5 partide. Primele meciuri se vor disputa pe 2, respectiv 3 mai. Al doilea meci al seriei urmează să aibă loc după o zi de pauză.

Meciul dintre SCM Universitatea Craiova și Phoenix Galați va fi arbitrat de o brigadă formată din Alin Faur, Șerban Rașoga și Cristian Trofim. Comisar din partea FRBaschet a fost delegat Marius Marinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.