Handbal (F) / EHF Cup: Prețul biletelor la meciul SCM Craiova – Kastamonu Belediyesi GSK. Cât costă tichetele și când se pun în vânzare

0
2071

S-a stabilit prețul biletelor la meciul SCM Craiova – Kastamonu Belediyesi GSK din semifinalele Cupei EHF la handbal feminin. Partida se va disputa pe 14 sau 15 aprilie 2018. Meciul tur se va disputa o săptămână mai devreme.

Biletele pentru această partidă vor fi puse în vânzare în săptămâna partidei, iar prețul unui bilet va fi de 20 de lei, a anunțat Cristi Mitricof, directorul Sălii Polivalente, în cadrul emisiunii Divizia Locală de la Digi24Craiova.

„În urma unui sondaj făcut ad-hoc în rândul spectatorilor, vrem să modificăm prețul biletelor pentru fazele superioare din Cupa EHF. Prețul va fi 20 lei intrare generală. Nu cred că este o sumă foarte mare având în vedere că prețul cel mai mic la un meci al celor de la CSM București este de 40 lei. Biletele vor fi puse în vânzare în săptămâna partidei”, a declarat Cristi Mitricof, director Sala Polivalentă Craiova, la Digi24Craiova.

Handbalistele de la SCM Craiova au scris istorie și s-au calificat în premieră într-o semifinală de cupă europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.