VIDEO & FOTO Handbal (F) / EHF Cup: Handbalistele de la SCM Craiova au fost primite ca niște campioane la sosirea în Bănie

0
836

Handbalistele de la SCM Craiova au fost primite ca niște campioane la revenirea în Bănie, după ce au reuşit o performanță istorică în EHF Cup, caliifcarea în semifinale. Zeci de oameni au venit la Sala Polivalentă și le-au întâmpinat pe fete cu aplauze, flori, șampanie și fumigene alb-albastre.

Formația pregătită de Bogdan Burcea a câștigat sâmbătă, în deplasare, scor 26-23, pe terenul Ladei Togliatti și a întors rezultatul de la Craiova. Calificarea în semifinalele Cupei EHF reprezintă cea mai mare performanță din istoria clubului din Bănie.

Pe oltence le așteaptă în penultimul act turcoaicele de la Kastamonu Belediyesi GSK, care a eliminat în sferturile de finală Zalăul lui Gheorghe Tadici (27-24, în returul din Turcia).

VALENTINA ARDEAN ELISEI: Este superbă atmosfera aici și vreau să le mulțumesc suporterilor pentru tot ce au făcut pentru noi. Este o bucurie enormă pentru că am muncit foarte mult pentru această calificare și ne-am dorit foarte mult să mergem mai departe. În momentul în care am văzut că am pierdut la două goluri diferență ne-am dat seama că avem o șansă, chiar dacă jucam în deplasare. Mă bucur că am avut procentaj de sută la sută la aruncările la poartă și am reușit să îmi ajut echipa. Îmi doresc să avem rezultate din ce în ce mai bune și să încheiem sezonul sus în clasament. ”

BOGDAN BURCEA: „Sunt mândru de fetele noastre. Ceea ce am realizat este rezultatul CRAIOVEI, al orașului, al sponsorilor, al suporterilor, al autorităților locale, al conducerii administrative, noi nu am făcut decât să punem în practică prijinul lor și să-i reprezentăm cu mândrie. N-a dormit nimeni. Ne-am bucurat, este momentul nostru, al acestui oraș, suntem pe harta handbalistică europeană. Am eliminat principala favorită la câștigarea trofeului și acest lucru ne obligă la mai mult.  Ne dorim să depășim performanța Craiovei Maxima și să ne calificăm în prima finală europeană.”

YULIA DUMANSKA: “Este minunat ce au făcut suporterii și le mulțumim pentru susținerea lor. Avem un public superb, atmosfera este minunată la fiecare meci, este ceva de vis. Suntem foarte fericite că am câștigat la Togliatti și este un moment minunat pentru noi. Mă bucur că vom juca în semifinalele Cupei E.H.F. și sper că vom câștiga și următoarele partide.”

CRISTINA FLORIANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.