Meci interzis cardiacilor în Sala „Ion Constantinescu” din Craiova. Echipa de handbal masculin Universitatea Craiova a câștigat cu scorul de 36-35 (20-19) partida disputată duminică, pe teren propriu, în compania echipei UCB Tg. Jiu, contând pentru etapa cu numprul 14 din Seria B a Diviziei A.

Handbaliștii craioveni au controlat prima repriză și au avut în permanență un avantaj de 3 goluri pe tabela de marcaj. Craiovenii au condus chiar cu 18-14 (25), dar finalul a aparținut gorjenilor, care au venit la un singur gol în spatele alb-albaștrilor.

A doua repriză a fost de-a dreptul nebună. Oaspeții au restabilit repede egalitatea și au trecut chiar în avantaj de două goluri. Băieții lui Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu nu au depus armele și au revenit în joc. Craiova conducea cu 5 minute înainte de concluzia partidei 36-33. UCB a revenit, dar nu a mai avut timp să marcheze și golul egalizator.

CSU CRAIOVA – UCB TG. JIU 36-35 (20-19)

CRAIOVA: Gheorghiță, Lupitu – Mănescu 11 g, Ciorogaru 10. Păun 5, Iovănescu 3, Luntraru 3, Gușatu 3, Buboiu 1, Udriște, Rușeanu.

TG. JIU: Simulescu, Motoi – Ianași 7, Mledenciu 7, Constantina 6, Cărchea 5, Stan 4, Acsinia 3, Bărbuș 3, Lăcătușu, Dumitrescu.

Aruncări de la 7 m: 6/5 – 3/3

Eliminări: 5x2min – 5x2min

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.