Handbal (F) / EHF Cup: Craiova a pierdut prima bătălie cu Lada » Calificarea se joacă în Rusia » 23-25

0
529
SCM Craiova - Lada Togliatti 23-25 / EHF CUP, sferturi de finală, manșă tur / FOTO: Ionuț Greere
SCM Craiova – Lada Togliatti 23-25 / EHF CUP, sferturi de finală, manșă tur / FOTO: Ionuț Greere

5 000 de spectatori au creat o atmosferă senzațională în Sala Polivalentă din Craiova, sâmbătă, în meciul pierdut de SCM Craiova, acasă, în prima manșă din sferturile de finală ale Cupei EHF, cu Lada Togliatti, 23-25. 

Formația pregătită de Bogdan Burcea a început timorat partida din Bănie și oaspetele au trecut încă din start la conducerea jocului. Lada s-a desprins ușor pe tabela de marcaj și a a intrat la cabine cu un ecart liniștitor, 15-9. Lada a avut în teren trei jucătoare de echipă națională, centrul Dmitrieva, interul stânga Vedekina și portarul Utkina.

Craiova a avut o altă față în mitanul secund și a venit la un singur gol în spatele rusoaicelor (16-17, 42). Din păcate, Lada a rămas stăpână pe situaţie şi a continuat să conducă ostilităţile, luând din nou avans de 3-4 goluri.

Până la final, oltencele au mai reuşit să reducă din handicap, 23-25, şi continuă să spere la o calificare miraculosă.

SCM Craiova – Lada Togliatti 23-25 (9-15)

Dumanska, Stanciu –  Rădoi, Trifunovic 1, Şelaru, Pricopi 2, Ţicu 6, Popescu, Nikolic 2, Ardean 3, Tudor, Stoican, Klikovac 1, Vizitiu, Florianu 8

Lagina, Utkina –  Kerchikova 2, Kakmolja, Kudriavtseva, Dmitrieva 8, Vedekhina 3, Sannikova 1, Sherbak, Nosikova 6, Ivanova, Barynina, Novoselova 3, Gafonova, Snopova 2, Tarasova

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.