Handbal (F): Nu au avut milă de clujence | SCM Craiova – U Cluj 32-18 !

0
443
SCM Craiova - U Cluj 32-18 / Liga Florilor, etapa 17 / FOTO: Ionuț Greere
SCM Craiova – U Cluj 32-18 / Liga Florilor, etapa 17 / FOTO: Ionuț Greere

SCM Craiova s-a impus categoric, scor 32-18, în meciul disputat duminică, în compania formației Universitatea Cluj, contând pentru etapa cu numărul 17 din Liga Florilor la handbal feminin.

Craiova acumulează 39 de puncte și își păstrează poziția secundă în clasament. „U” rămâne pe locul 10 în clasament, 14 puncte, având în continuare emoții pentru evitarea retorgradării.

Clujul a făcut deplasarea la Craiova fără două piese importante, iar acest lucru s-a văzut și în jocul formației ardelene. Ani Senocico și Florentina Chintoan nu au venit la Craiova, menajate pentru disputele decisive din Liga Florilor.

Oapstele au început mai bine disputa din Sala Polivalentă și au condus 6-4 în minutul 14 al partidei. Oltencele au pus piciorul pe accelerație, au egalat situația pe tabela de marcaj, iar ecartul a crescut simțitor. 16-10 după primle 30 de minute.

Craiova nu a avut milă de adversar și a continuat spectacolul și în partea a doua a jocului. Bogdan Burcea a introdus pe parchet „puștoiacele”, iar acestea l-au răsplătit cu o evoluție extraordinară. Teodora Popescu a făcut senzație pe semicerc și a învins-o din toate pozițiile pe Ionică Munteanu, iar Alexandra Colac a marcat la singura sa acțiune de atac.

Pentru Craiova urmează „Derby-ul European” de la Zalău (miercuri, de la ora 17:00 – TVR HD.)

GALERIE FOTO – AICI

SCM CRAIOVA – U CLUJ 32-18 (16-10)

CRAIOVA: Dumanska, Stanciu – Nikolic 7, Elisei 7, Popescu 4, Trifunovic 3, Pricopi 3, Florianu 2, Șelaru 2, Rădoi 1, Colac 1, Tudor 1, Vizitiu 1, Țicu, Stoican.

CLUJ: Munteanu – Lazar 9, Petruș 4, Berbece 3, Vălean 2, Tamaș, Vasiliu, Damian, Pica.

Aruncări de la 7 m: 5/4 – 5/2

Eliminări: 4x2min – 5x2min

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.